Termeni și condiții de utilizare

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare
Accesul și utilizarea site-ului blueline.md sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

Website-ul blueline.md

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. Blueline.md poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. blueline.md nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

Folosirea

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. Blueline.md este un site de prezentare a companiei.
Pentru ca blueline.md să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:

  • Website-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;
  • Nu se va copia sau distribui nicio informație (text, poze, video, sau orice alt material) fără a obține în prealabil acordul de la administratorul website-ului;
  • Nu veți modifica sau degrada nicio parte din acest website, în afară de părțile unde aveți acces legal și prestabilit;
  • Nu veți publica pe acest website informații care pot induce în eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc.);
  • Veți respecta termenii și condițiile impuse de acest website.

Pentru a avea acces la anumite pagini și/sau elemente ale acestui website, trebuie să vă creați un cont blueline.md. Contul se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător de utilizarea contului dvs. Blueline.md nu-și asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a contului. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată.
În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți niciun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

Drepturile proprietății intelectuale

Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică blueline.md. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.
blueline.md îşi rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

Limitarea răspunderii

Blueline.md nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsă de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

Acceptarea termenilor și condițiilor

Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

Politica de confidențialitate

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale; blueline.md nu va folosi aceste informații decât în scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.