pic

Compania Blueline

Leader în furnizarea serviciilor de outsourcing.

Despre noi

Blueline Srl este o companie de servicii de outsourcing și offshoring în ceea ce privește relocalizarea activităților de Back Office și de Business Process Outsourcing a importante companii italiene. Fondată la Chisinău, în anul 2008, prin intermediul unei echipe experientate de profesionisti, a reusit în scurt timp să pună bazele unei strategii de dezvoltare viabile, devenind astfel un prestator de servicii de externalizare de incredere.

Misiune și valori

Scopul nostru este menținerea relațiilor cu partenerii pe termen lung, oferind încredere și servicii de calitate. Clienții noștri sunt companiile care urmăresc atât eficacitatea și eficiența maximă a propriilor procese într-un context extrem de flexibil, cât și orientarea în direcția de minimizare a costurilor. Garantăm maxim control operațional și economic al activităților și serviciilor pe care le prestăm, punând la dispoziție o evidență zilnică printr-un raport punctual și transparent. În nouă ani de activitate, avem o rată de refuz din partea clienților noștri, egală cu zero și o rată medie de calitate confirmată de 98,9%.

Carieră

Politica Blueline în domeniul resurselor umane are la bază recrutarea celor mai talentaţi profesionişti, din diferite domenii, susţinerea dezvoltării lor permanente şi motivarea loialităţii de durată a acestora. La Blueline meritul personal, spiritul de echipă, succesele şi buna cooperare vor fi întotdeauna recompensate. Relaţia noastră cu oamenii este întemeiată pe încredere, sinceritate şi respect faţă de aceştia, dublate de cele mai înalte standarde profesionale care stau la baza raporturilor noastre cu clienţii, cu comunitatea şi cu colegii noştri. Ne asumăm întotdeauna răspunderea pentru ceea ce facem şi pentru deciziile pe care le luăm.

Serviciile

Serviciul nostru pilot “BLUDELEGO” se referă la toate activitățile de birou, care necesită utilizarea terminalului și / sau a telefonului ca principal instrument de lucru. Descoperă toate serviciile pe www.bludelego.it