pic

Poziții deschise

Programele de dezvoltare profesională bine conturate au contribuit ca compania noastră să devina lider în sector. Deci, căutăm candidați dinamici, flexibili, care, prin voință, angajament și perseverență vor ajunge la nivel sporit de profesionalism.


 • — Doros Eugeniu

  Doros Eugeniu, operator front-office

  Colectivul este social și glumeț, atmosfera de lucru e super.


 • — Dubniuc Mariana ro

  Dubniuc Mariana, operator front office

  La Blueline  îmi place... Colectivul prietenos. Salariul se achită la timp.


 • — Victoria Gaina contabil, responsabil facturi si salariere

  Victoria Gaina contabil, responsabil facturi si salariere

  Blueline este o companie dinamica care ofera angajatilor sai posibilitatea de a lucra intr-un anturaj tinar si pozitiv, de a invata mereu ceva nou si de a obtine o experienta fundamentala, in special in cresterea atit profesionala cit si personala, datorita instruirii in strainatate.


 • — Oxana Malai, operator back office

  Oxana Malai, operator back office

  La un an, de cind fac parte din echipa Blueline, pot spune ca am evoluat mult pe plan profesional, am cunoscut oameni motivati si interesanti. Sunt bucuroasa sa lucrez in aceasta companie!


 • — Corina Cebotari, Superior Project Manager

  Corina Cebotari, Superior Project Manager

  Activez la Blueline din 2012 si pot spune ca in cadrul companiei m-am dezvoltat pe plan profesional, m-a ajutat sa acumulez toata experienta pe care o am in prezent. Ma bucur sa lucrez intr-un mediu cu oameni dinamici, entuziasmati si motivati sa atinga obiectivele propuse. Un alt fapt care l-am remarcat cu bucurie a fost ca promisiunile si posibilitatile de avansare mentionate la interviul de angajare s-au infaptuit.