14 ani de Blueline

Se spune ca varsta de 14 ani este o varsta critica, o varsta a marilor provocari.
Iata ca Blueline a ajuns la aceasta varsta si astazi este un adolescent bine educat, cu dorinta de a creste si a evolua.
Am inceput timid, cu multe frici, dar am avut incredere in oameni si in sistem, si nu am regretat, pentru ca atunci cand oamenii buni se aduna laolalta, toate se aseaza exact asa cum trebuie.
Am depasit pe parcurs mai multe provocari, initial neincrederea oamenilor intr-o companie nou creata, apoi neincrederea clientilor intr-o piata din est, despre care nu auzisera niciodata, apoi au urmat si altele, dar niciodata nu am cedat, pentru ca atunci cand iti asumi niste destine, nu poti sa dai inapoi, mergi doar inainte, cu demnitate, respect si responsabilitate.
Noi ne mandrim cu ce am reusit in acesti 14 ani, ne place cum am evoluat, ne plac oamenii pe care i-am adunat, succesele pe care le-am realizat si vrem sa multumim in primul rand celor care au ales sa aiba incredere in noi, in Moldova, in oamenii ei si capacitatile lor, vrem sa multumim celor care au ales sa fondeze, Blueline SRL Nicola Persico, Nicola Azzali, Mirco Ronconi.
La multi ani, Blueline! La multi ani echipei! Suntem mandri de noi!
blueline14