pic
testimonials-quote

Oferim pregătire continuă, oportunitate de creștere profesională și creștere a carierei, un contract permanent și un salariu fix plus bonusuri.

Corina Cebotari, Superior Project Manager

Activez la Blueline din 2012 si pot spune ca in cadrul companiei m-am dezvoltat pe plan profesional, m-a ajutat sa acumulez toata experienta pe care o am in prezent. Ma bucur sa lucrez intr-un mediu cu oameni dinamici, entuziasmati si motivati sa atinga obiectivele propuse. Un alt fapt care l-am remarcat cu bucurie a fost ca promisiunile si posibilitatile de avansare mentionate la interviul de angajare s-au infaptuit.

— Corina Cebotari, Superior Project Manager

Rodica Prunici, operator back office

Suntem o echipa foarte buna, iar proiectele mi se par interesante, tehnologiile folosite sunt actuale. Atmosfera de lucru placuta si profi in acelasi timp, locul de munca efectiv. Comunicare destul de ok, atat cu colegii cat si cu managerul, sediul mi se pare chiar modern amenajat. Recomand aceasta firma cunoscutilor.

— Rodica Prunici, operator back office

Nadejda Vacarciuc, operator back office

Blueline este o companie unde pot sa desfasor o activitate pe placul meu, cu un program de lucru normal, cu un salariu care reflecta calitatea muncii pe care o depun si cu niste colegi OK.

— Nadejda Vacarciuc, operator back office

Ion Bostan, back office

companie serioasa,colectiv vesel si prietenos!

— Ion Bostan, back office

Ana Cazacu, operator back office

Blueline e o companie unde activez de un an. In aceasta companie poti creste profesional ,colectiv respectuos si un program de lucru convenabil.

— Ana Cazacu, operator back office

Vera Cebanu, operator back office

Sediul modern amenajat. Mediul de lucru placut si linistit. O echipa de profesionisti si persoane sociabile. Inclinarea spre angajat si spre intelegerea nevoilor individuale.

— Vera Cebanu, operator back office

Igor Profir, operator back office

O companie ,,tinara" si intr-o permanenta schimbare.

— Igor Profir, operator back office

Violeta Cristea, manager back office

Avem o echipa puternica, curajoasa si profesionista!

— Violeta Cristea, manager back office

Doros Eugeniu, operator front-office

Colectivul este social și glumeț, atmosfera de lucru e super.

— Doros Eugeniu

Dubniuc Mariana, operator front office

La Blueline  îmi place... Colectivul prietenos. Salariul se achită la timp.

— Dubniuc Mariana ro

Victoria Gaina contabil, responsabil facturi si salariere

Blueline este o companie dinamica care ofera angajatilor sai posibilitatea de a lucra intr-un anturaj tinar si pozitiv, de a invata mereu ceva nou si de a obtine o experienta fundamentala, in special in cresterea atit profesionala cit si personala, datorita instruirii in strainatate.

— Victoria Gaina contabil, responsabil facturi si salariere

Oxana Malai, operator back office

La un an, de cind fac parte din echipa Blueline, pot spune ca am evoluat mult pe plan profesional, am cunoscut oameni motivati si interesanti. Sunt bucuroasa sa lucrez in aceasta companie!

— Oxana Malai, operator back office

Victoria Panis, operator back office

In compania Blueline, activez deja 8 ani si sper urmatorii 18 tot aici sa ramin numai sa ma sustina colegii si sefii, am învățat să cunosc mai bine lumea și sper să mai învăț. E un serviciu ce iti dezvolta rabdarea si responsabilitatea.

— Victoria Panis, operator back office

Maria Buhaescu, manager back office

Pentru mine Blueline a devenit o a doua familie. Blueline mi-a oferit un post de lucru fix si permanent. Cu Blueline am crescut cu pasi mici dar siguri, atit profesional cit si social. In aceasta familie mare si unita se lucreaza in armonie si cu mult profesionism. Veniti la noi si va vom primi in familia noastra cu bratele deschise.

— Maria Buhaescu, manager back office

Veronica Plesca, operator back office

Multumesc companiei Blueline pentru sprijinul de inceput, pentru rabdare, apoi pentru ca imi place cum ma dezvolta. Fac parte dintr-o echipa tanara si dinamica. La Blueline apar mereu noi provocari, nu este locul in care sa te plictisesti. Imi place ceea ce fac, imi doresc sa facem lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine si stiu ca nu putem face asta decat in echipa.

— Veronica Plesca, operator back office

Nicoleta Mocanu, operator back office

Blueline este compania unde poti creste profesional intr-un ambient placut si sa-ti dezvolti abilitati multilaterale.

— Nicoleta Mocanu, operator back office

Ala Costas, operator back office

Atmosfera prietenoasa si placuta!

— Ala Costas, back office

Diana Marian, manager back office

In Blueline activez deja de 6 ani , am avut norocul sa cunosc persoane inteligente, intelegatoare si care mi-au dat oferit sansa sa invat ceva nou pentru mine. Acum ma simt o persoana implinita pe plan profesional si cred ca as face fata altor provocari datorita Blueline-lui.

— Diana Marian, manager back office