Blueline image page team Blueline image about team
Crește și dezvoltă-te alături de blueline

Compania Blueline

Button scroll down Blueline
Blueline image team

Despre noi

Blueline Srl este o companie lider in servicii de outsourcing, care asigură relocalizarea activităților de Back Office, Front Office şi Soluții IT, pentru diverse companii europene de succes.
Fondată la Chisinău, în anul 2008, grație unei echipe experientate de profesionisti, a reusit în scurt timp să pună bazele unei strategii de dezvoltare viabile, devenind, astfel, un prestator de servicii de externalizare de încredere.

Misiune

Scopul nostru este menținerea relațiilor cu partenerii pe termen lung, oferind încredere și servicii de calitate. Clienții noștri sunt companiile care urmăresc atât eficacitatea și eficiența maximă a propriilor procese într-un context extrem de flexibil, cât și orientarea în direcția de minimizare a costurilor. Garantăm maxim control operațional și economic al activităților și serviciilor pe care le prestăm, punând la dispoziție o evidență zilnică printr-un raport punctual și transparent. În 14 ani de activitate, avem o rată de refuz din partea clienților noștri, egală cu zero și o rată medie de calitate confirmată de 98,9%.

Valori

Valoarea principală a companiei Blueline o constituie resursele umane. La Blueline meritul personal, spiritul de echipă, succesele şi buna cooperare vor fi întotdeauna recompensate. Relaţia noastră cu oamenii este întemeiată pe încredere, sinceritate şi respect faţă de aceştia, dublate de cele mai înalte standarde profesionale care stau la baza raporturilor noastre cu clienţii, cu comunitatea şi cu colegii noştri. Ne asumăm întotdeauna răspunderea pentru ceea ce facem şi pentru deciziile pe care le luăm.

Serviciile companiei

Serviciul nostru pilot “BLUDELEGO” se referă la toate activitățile de birou, care necesită utilizarea terminalului și / sau a telefonului ca principal instrument de lucru. Descoperă toate serviciile pe