Termeni și Condiții

Bun venit pe website-ul blueline.md (denumit în continuare „Site-ul“), operat de către Blueline SRL (denumită în continuare „Noi“, „Ne“ sau „Compania“). Prin accesarea și utilizarea acestui Site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste Termeni și Condiții înainte de a utiliza Site-ul.

1. Accesul și Utilizarea Site-ului

1.1. Accesul și utilizarea Site-ului sunt supuse acestor Termeni și Condiții, precum și legislației în vigoare. Utilizatorii sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile referitoare la utilizarea Site-ului.

1.2. Accesul la anumite părți ale Site-ului poate necesita înregistrarea și furnizarea de informații personale. Utilizatorii sunt responsabili pentru asigurarea confidențialității informațiilor lor de conectare și sunt de acord să fie responsabili pentru toate activitățile care au loc sub contul lor.

2. Drepturile de Autor și Proprietatea Intelectuală

2.1. Conținutul furnizat pe Site, inclusiv dar fără a se limita la texte, grafică, imagini, videoclipuri, logo-uri, mărci comerciale și alte materiale, este proprietatea Blueline SRL sau a terților care au acordat drepturi de utilizare Companiei.

2.2. Utilizatorii pot descărca și tipări conținutul de pe Site numai în scopuri personale și necomerciale. Orice utilizare sau distribuire a conținutului pentru alte scopuri este interzisă fără consimțământul scris prealabil al Blueline SRL sau al proprietarului de drepturi.

3. Politica de Confidențialitate

3.1. Informațiile personale furnizate de utilizatori în procesul de utilizare a Site-ului sunt supuse Politicii de Confidențialitate a Companiei, disponibilă pe Site.

4. Limitarea Responsabilității

4.1. Accesul și utilizarea Site-ului sunt pe riscul utilizatorului. Blueline SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru pierderile sau daunele suferite ca rezultat al utilizării Site-ului sau a informațiilor furnizate pe acesta.

4.2. Blueline SRL nu garantează că funcționarea Site-ului va fi neîntreruptă sau fără erori sau că defectele vor fi corectate într-un timp rezonabil.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. Blueline SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru revizuirea periodică a acestor Termeni și Condiții.

6. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

6.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretate în conformitate cu legile Republicii Moldova. Orice litigiu care rezultă din sau este în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din Republica Moldova.

Prin accesarea și utilizarea Site-ului, utilizatorii sunt de acord să respecte în întregime acești Termeni și Condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să încetați utilizarea Site-ului.